Založ si blog

Čakanie na teroristu 7

cakanie     Len keby vedel po teroristicky. Alebo teroristi po nadriadensky. Možno vie… dnes sa vyučuje všeličo. Prípadne by si mohol pribrať tlmočníka. Tlmočník je prekladateľ. Keď nemá tlmočník čo robiť, prekladá papiere zo stola na stôl. A opačne. Aspoň by mu dal možnosť privyrobiť si. Len aby teroristi aj jeho ne… Dva pohreby by už náš štát finančne neuniesol. Hrob by mohol byť aj spoločný, veď sa nejako potlačíme. Dobrých sa veľa zmestí. A ja som človek dobrý, prenechám mu ten hrob. S radosťou. Veď ja sa dávam spopolniť. Prach si a prachy mať nebudeš. Alebo ako to tam stojí? Stojí vysoká divá Poľana… hej, Poľana je zubná pasta. Čistia si teroristi zuby? Alebo nosia protézy, aby im zuby nemohli vybiť v prípadnej kucapaci. Na koho vlastne majú teroristi zub? Rastú aj teroristom zuby múdrosti? Alebo im rastie iba zub času? 

     A je vôbec teroristom jasné, že nadriadeného musia poslúchať? Nie že nám tu začnú diskutovať. Lebo to sa o rozkazoch nesluší. Myslím, že ani nesmie. Tým by si mohli len pohoršiť situáciu. Lebo objekt X nie je žiadny diskusný klub. Tobôž nie Hyde park. Ten je pre hydinu, nech si kotkodáka. Mohli by sme ich zlapať živých. Kým ešte smieme pestovať hrach. Lebo hrach z dovozu sa na zlapanie nehodí. Smrad narobí, a to je všetko. Zlapame ich, pekne prelustrujeme, odsúdime. Spravodlivo, pravdaže. My vždy súdime spravodlivo. Tak, ako aj história. Podľa farby, chuti a zápachu. Aj sudcu by odmenili. Veď odsúdiť teroristov nie je jednoduché. A navyše to nemáme odskúšané. Dobrý sudca vie, že teroristi sú naši nepriatelia. A my ich. Na oplátku. 

     Ak zlapaných teroristov zatvoríme do nápravno-výchovného ústavu, môžu nás na slobode zostavší teroristi vydierať. Budú chcieť, aby sme tých zatvorených prepustili na slobodu. Ak neprepustíme, môžu žiadať o výmenu za rukojemníka. To ho ale musia mať. Čo, ak sa zmocnia mňa? Ešte to by nám chýbalo. Či sme ich nato zlapali, aby sme ich prepúšťali? Lenže jeden nikdy nevie. A niekedy ani dvaja. 

     Nebudú chcieť uniesť lietadlo? Aj s ľuďmi? Čo potom? Kto si to vezme na zodpovednosť? Môj nadriadený? Nie, on hlúpy nie je. To potom budeme musieť strážiť objekty v celej našej vlasti. A kde naberieme toľko strážcov? Na jedného strážcu by mohli pripadnúť aj dva objekty. A to ich bude musieť strážiť striedavo. Chvíľu jeden, potom druhý. A kým bude na ceste medzi dvoma objektami, nebude strážený ani objekt X ani objekt Y. Ešte šťastie, že objekt Z je dobre zamaskovaný. Aj objekty majú svoje maskáče. Poniektoré. A my takto budeme teda čakať na príchod nových teroristov. Ak by sme však tých prvých zlapaných popravili, nemohli by nás vydierať. A koniec-koncov vydieračstvo je trestný čin. Niekedy.  

     V takom prípade však môžu udrieť priamo. Z pomsty. Bez vyjednávača. Pomsta je sladká. Potvrdil  to jeden diabetik. A hádam to vedie aj teroristickí cukrovkári všetkých krajín… (Zase som sa nechal uniesť. Našťastie nie teroristami.). My budeme opäť strážiť objekty a nehneme sa od nich. O zamestnanie máme postarané. 

     Do análneho otvoru aj s teroristami!  Bolo mi to treba? Čo som ja komu urobil? Síce – aj prepustiť by som ich mohol. Len tak. Na dobré slovo. Čestné pionierske. Alebo skautské? Dohodneme sa a nech si idú prepadnúť nejaký iný objekt. Prečo by museli práve X? Veď objektov je na každom kroku jak naexkrementované. A krajších ako je tento tu. A horšie strážených. Alebo nestrážených vôbec. 

     Choďte, choďte preč, vy hnusní, nenásytní teroristi! Vy zlí! Ku mne nechoďte, nepribližujte sa! Ja mám plno iných starostí. Všakže neprídete? Však nie? Keď chcete, vy ani nemusíte byť takí zlí. To len naše masmédiá klamú (To ja len tak naoko, na oklamanie teroristov, ja viem, že naše médiá neklamú. Nikdy). Veď vy ste v podstate takí dobrí, príjemnučkí  terorističkovia. Asi ako siedmi trpaslíčkovia… Nemôžeme predsa vopchať všetkých teroristov do jedného vreca. Veď by sa do neho ani nepomestili. (Ale, medzi nami, môžeme na nich ušiť búdu.)…
 
     Chŕŕŕŕ… Chŕŕŕŕ… Chŕŕŕŕ…   
 
                            (Takže som úspešne poslúžil ako návnada na teroristov)
 
                       Koniec – Végé  – Конец фильма – Kraj – The End – Ende – Fin – etc.                      
 
                                                                               D r a g o       
 
Spískané v r. 1991, upravené a doplnené v r. 2011.

V Krajine

27.03.2024

Doba je bizarná Život je skapatý Čo ráno platilo Večer už neplatí .

Feferónky 67

25.03.2024

Nie ten je priateľ, kto ťa opitého dvíha zo zeme, ale ten, kto si k tebe ľahne. . Kam sa hrabe ženská logika na ženskú fantáziu! .

Feferónky 66

23.03.2024

Keď vám iní kopú jamu, pomôžte im a urobte si bazén. Každý má svoje problémy a niektorí si privlastnia aj cudzie. .

putin, kim

Putin podal Kimovi pomocnú ruku: Zablokoval dohľad OSN nad sankciami voči KĽDR

28.03.2024 22:10

Kroky Ruska podľa hovorcu amerického ministerstva zahraničných vecí Matthewa Millera "cynicky oslabujú" medzinárodný mier

Juraj Blanár

Blanár: Vstup do NATO bol významný krok, potvrdzujúci váhu aj dnes

28.03.2024 21:53

Aliancia je predovšetkým obranná a mierová organizácia, zdôraznil minister.

Izrael Palestína Hamas Vojna humanitárna pomoc

Súdny dvor nariadil Izraelu, aby nebránil humanitárnej pomoci smerujúcej do Gazy

28.03.2024 21:38

Hlavný súdny orgán OSN reagoval na podnety Juhoafrickej republiky. Tá obvinila Izrael z genocídy.

Tragická nehoda slovenského autobusu v Chorvátsku.

Autobus v JAR sa zrútil z mosta, zahynulo 45 cestujúcich

28.03.2024 21:15

Nehodu prežilo len osemročné dieťa, ktoré záchranári previezli s vážnymi zraneniami do nemocnice.

Drahoslav Mika

fejtóny, aforizmy, básničky

Štatistiky blogu

Počet článkov: 2,226
Celková čítanosť: 5658623x
Priemerná čítanosť článkov: 2542x

Autor blogu

Archív